hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Saadet Partisi'nden 30 Haziran'da olağanüstü kongre kararı

    KAYNAKCNN TÜRK

    Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu görevini bırakıyor. Yeni genel başkanın seçileceği olağanüstü kongrenin takvimi de belli oldu. 30 Haziran’da Saadet Partisi, yeni genel başkanını seçecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni genel başkanını seçecek Saadet Partisi’nde kongre tarihi belli oldu. Saadet Partisi Grup Başkanvekili Bülent Kaya, partinin kongre tarihinin 30 Haziran olduğunu duyurdu. 

    “Biz 30 Haziran’da olağanüstü kongremizi inşallah icra etmiş olacağız.”

    Saadet Partisinden 30 Haziranda olağanüstü kongre kararı

    Saadet Partisi’nde artık Temel Karamollaoğlu devri kapanıyor. Karamollaoğlu sağlık sorunları nedeniyle genel başkanlığı bırakacağını açıkladı.

    Aslında partinin olağan kongre takvimi kasımda ancak kasım beklenmeyecek. Bu nedenle 30 Haziran’da yapılacak kongre, olağanüstü olacak.  

    Saadet Partisi’nin grup toplantısında konuşan Grup Başkanvekili Bülent Kaya, kongre tarihi duyurdu, Karamollaoğlu’na teşekkür etti.  “1969'dan önce Erbakan hocamızla tanıştığı günden bu yana milli görüş davasına dört elle sarılan, Saadet Parti’mizin Türkiye siyasetine aktör olarak ortaya çıkmasını sağlayan Karamollaoğlu’na teşekkür ediyorum.”

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Saadet Partisinden 30 Haziranda olağanüstü kongre kararı

    Edinilen bilgilere göre Temel Karamollaoğlu kongre için kimseyi işaret etmeyecek. Daha çok teşkilatların yönelimini yönetme taraftarı olduğu öğrenildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow