hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Sera Okul'a renkli açılış

    Sera Okula renkli açılış
    expand

    'Sera Okul'a renkli açılış

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - Merkezi Antalya olan Bilim Sanat Kültür Eğitim Kadın Üretimi ve İşletme Kooperatifi (BİLSEK KOOP) ile paydaşları, kadın girişimcileri destekleyen 'Sera Okul'u Eko-Agro Turizm Sanat ve İnovasyon Merkezi Projesi kapsamında hayata geçirdi.

    Antalya'nın doğal güzelliklere, verimli topraklara sahip Çakırlar Mahallesi'nde festival havasında açılışı gerçekleşen 'Sera Okul'un kurdelesini, BİLSEK KOOP Yönetim Kurulu Başkanı Feray Atalay, proje danışmanı ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mehmet Dinç, projeye destek veren peyzaj firmasının CEO'su Nadir Tetik, belediye meclis üyeleri, orman mühendisleri, peyzaj alanında uzman akademisyenler birlikte kesti. Projeye Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Kepez Belediyesi de katkıda bulundu.

    DOĞA İLE İÇ İÇE EĞLENCELİ OKUL

    'Sera Okul'un açılışında ateşten atlayışlar, yumurta taşıma yarışmaları, dans gösterileri, müzik dinletileri, sanat stantlarında workshop gibi etkinlikler de yer aldı. Katılımcılar, hem eğlenceli vakit geçirdi hem doğa ile iç içe deneyimler yaşadı. 'Sera Okul'un tanıtımı sırasında peyzajdan bitki bakımına, başta seramik olmak üzere sanatın birçok dalında eğitimler verileceğinin duyurusu da yapıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BİLSEK KOOP Başkanı Feray Atalay, "Merkezdeki eğitimlerimiz katılımcıların mesleki becerilerini, ilgi ve heyecanlarını artıracak. Merkezimiz, doğa içerisinde pratik beceriler kazanmak isteyen doğa tutkunlarının ve sanatseverlerin odak noktası olacak. Projenin başarılı bir şekilde hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow