hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TOKİ Tuzla konutlarının sözleşmesi ne zaman imzalanacak? Sözleşme imzalama süreci bitiş tarihi 2024...

    TOKİ Tuzla konutlarının sözleşmesi ne zaman imzalanacak Sözleşme imzalama süreci bitiş tarihi 2024...
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    TOKİ'nin Tuzla'da gerçekleştirdiği yüz bin sosyal konut projesi kapsamında, kura çekimi sonrasında 5 bin 750 konutun hak sahipleri belirlendi. Konut belirleme kurasının ardından hak sahipleri, TOKİ konut sözleşmelerinin imzalanacağını son tarihi merak ediyor. TOKİ Tuzla konutlarının sözleşme imzalama süreci ve bitiş tarihi hakkında detaylı bilgiye yer verdi. Peki, TOKİ Tuzla konutlarının sözleşmesi ne zaman imzalanacak? İşte o tarih.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TOKİ Tuzla'daki kura çekilişinin sona ermesinin ardından gözler konut sözleşmesi son tarihine çevrildi. İstanbul Tuzla'da bulunan 5 bin 750 Konut Toplu Konut Projesi için, 2+1 Konut Belirleme Kurası 29 Şubat 2024 Perşembe, Saat 10:00’da, 3+1 Konut Belirleme Kurası ise 01 Mart 2024 Cuma, Saat 10:00’da gerçekleştirildi. İstanbul Tuzla'da bulunan 5750 konutun sahibini bulacağı çekiliş, şehit yakınları ve gaziler ile başladı. Noter huzurunda gerçekleşen çekilişin devamında ise engelliler, emekliler ve gençler için kura çekimi yapıldı. Son olarak ise diğer gruplardaki tüm vatandaşlar için kura çekilişi gerçekleştirildi. Kura çekimi sonrasında, hak sahipleri TOKİ konut sözleşmelerinin en son ne zaman imzalanacağını sorguluyorlar.

    TOKİ TUZLA KONUTLARININ SÖZLEŞMESİ NE ZAMAN İMZALANACAK?

    TOKİ Tuzla konutlarının sözleşmesinin ne zaman imzalanacağına dair TOKİ'den yapılan açıklamaya göre: "Konut belirleme kurasından sonra Gayrimenkul Satış Sözleşmesi, hak sahipleri tarafından Halk Bankası A.Ş Şubeleri nezdinde 11 Mart 2024 – 10 Mayıs 2024 tarihleri arasında, İdaremizin WEB sayfasında ilan edilen sözleşme programlarında belirtilen tarihlerde imzalanacaktır." şeklinde bilgi verildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow