hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Taksici Akif Eymür'ün katil zanlısı tutuklandı

    KAYNAKİHA

    Kastamonu’da kayıp olarak aranan taksi şoförü Akif Eymür'ün ormanlık bir alanda silahla vurulmuş halde cansız bedenine ulaşılmıştı. Taksicinin öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan müşteri tutuklandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kayıp olarak aranan taksici, ormanlık alanda ölü bulunmuştu. Taksicinin katil zanlısı tutuklandı.

    Kastamonu'da yaşayan Akif Eymür taksicilik yapıyordu. 22 Nisan'da evden çıktı bir daha geri dönmedi. O günden beri kendisinden haber alamayan yakınları kayıp ihbarında bulundu. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kayıp taksici için harekete geçti. Eymür'ün kullandığı taksi, Araç ilçesine bağlı Toygaören Köyü’ndeki ormanlık alanda bulundu.

    Taksici Akif Eymürün katil zanlısı tutuklandı

    Ekipler hemen bölgede çalışmalara başladı. Taksici Akif Eymür'ün aracından 500 metre uzaklıkta ormanlık içinde, silahla vurulmuş halde cansız bedenine ulaşıldı. Başlatılan soruşturmayla birlikte Araç ilçesinden taksiye en son binen müşteri gözaltına alındı.

    Taksici Akif Eymürün katil zanlısı tutuklandı

    Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Eymür'ün cenazesi Alınören Köyü’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Katil zanlısının da olay günü Eymür'ün aracına bindiği anın kamera görüntülerine ulaşıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow