hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    DEM Parti'den CHP'ye ziyaret: Özel'den dikkat çeken açıklama!

    KAYNAKCNN TÜRK

    DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile CHP Genel Merkezinde bir araya geldi. Görüşmede, seçim sonuçları ve gündemdeki gelişmeler ele alındı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANLARI ÖZGÜR ÖZEL İLE GÖRÜŞTÜ

    Dem Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, CHP Genel Merkezi'ne gitti, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştü.

    DEM Parti heyetini CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer karşıladı. Heyette Eş Genel Başkanların yanı sıra Eş Genel Başkan Yardımcısı Özlem Gündüz yer aldı. CHP heyetinde de Taşçıer’in yanı sıra Genel Sekreter Selin Sayek Böke bulundu. Yaklaşık 2 saat süren görüşme sonrası Özel ve DEM Parti Eş Genel Başkanları ortak açıklama yaptı.

    ''DEM PARTİ'NİN KURUMSAL TAVRI OLARAK GÖRÜYORUZ''

    Özel, ''Seçim sonuçlarını tebrik etmek üzere ziyarette bulundular.'' dedi.

    Hatimoğulları, ''Hem 31 Mart başarısını kutlamak üzere hem de siyasal gelişmeleri değerlendirmek üzere talebimiz olmuştu. Muhalefete düşen sorumlulukları geniş şekilde değerlendirdik.'' ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özel, bazı DEM Parti belediyelerinde İstiklal Marşı ve bayrağa yönelik iddialar üzerine sorulan soruya da cevap verdi.

    Özel, ''O konuda ben her iki Sayın Eş Başkanın yapmış olduğu açıklamaları DEM'in kurumsal tavrı olarak görüyoruz.'' şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow