hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Black Panther detaylanıyor

    Black Panther detaylanıyor
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    EA’in Black Panther oyunu hakkında detaylar belli değildi. Ancak iş ilanıyla birlikte oyunun içeriği biraz aydınlandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Black Panther, Cliffhanger Games adında yeni bir stüdyo tarafından geliştiriliyor. Ancak stüdyonun kadrosu tecrübeli isimlerden oluşuyor.

    Bu isimler arasında Halo, God of War, Call of Duty gibi serilerde çalışmış kişiler var. Black Panther’in iyi bir oyun olacağına dair beklentiler de yüksek. Şimdiye kadar oyun hakkında pek bir bilgi bulunmuyordu.

    Cılız birkaç söylenti vardı. Birkaç ay önce çıkan bir iddiada projenin açık dünya olacağı ileri sürülmüştü. Yakın zamanda yayınlanan bir iş ilanı oyunun açık dünya ve sandbox ortamına sahip olacağına dair reddedilemez kanıtlar sundu.

    EA tarafından verilen iş ilanında Cliffhanger Games’te çalışmak üzere tecrübeli sandbox tasarımcısı arandığı yazıyor. Ancak ilan açıklamasının detayları dikkat çekici. İlanda, “Dinamik ve gelişmiş açık dünya, sandbox ortama katkıda bulunan mekanikler, yaşayan ve nefes alan bir dünya” ifadeleri geçiyor. Bu detaylar da meraklı gözlerden kaçmadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Görünüşe göre oyuncular Black Panther’da Wakanda’nın uçsuz buçaksız güzelliğini keşfedecek. Sadece keşfetmekle kalmayacak, canlı ve dinamik bir dünyayı görecek. Projenin başında daha önce Shadow of Mordor ve Shadow of War’da çalışmış olan Kevin Stephens bulunuyor. Oyunun ne zaman çıkacağı belli değil.

    Sektörden isimsiz kaynaklara göre yapım daha yolun başında ve çıkması 2025’in sonunu bulabilir. Şimdilik oyunla ilgili gelişmeler bu kadar. Elimize yeni bilgiler geçtikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow