hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’tan Ergin Ataman’a destek

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’tan Ergin Ataman’a destek
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Maccabi Tel Aviv mücadelesinin ardından tehdit edilen Ergin Ataman’a destek mesajı paylaştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, dün akşam Maccabi Tel Aviv ile oynanan maçın ardından bir kişi tarafından tehdit edilen Panathinaikos ve A Millî Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman'ın yanında olduğunu vurguladı.

    Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Ataman, Maccabi Tel Aviv teknik ekibinden birisinin kendisini tehdit ettiğini söylemiş ve "Gerçekten çok tuhaf. Her zaman korumaya çalıştığım harika bir organizasyon (EuroLeague) bana karşı bir açıklama yapıyor ve lige zarar verdiğimi söylüyor. Yanlış bir şey yaptıysam cezamı verip geçin. Neden bana karşı açıklama yayınlayıp birilerini provoke ediyorsunuz? Bugün maçtan sonra soyunma odasına giderken Maccabi teknik ekibinden biri bana ‘İsrail’de görüşeceğiz, Siyonist’lerin sana neler yapacağını göreceğiz’ dedi. Kim olduğunu bilmiyorum, üzerinde akreditasyon kartı yoktu. Ben Ergin Ataman’ım. Türkiye Milli Takımı’nın koçuyum ve Türk vatandaşıyım. Bana hiçbir şey yapamazsınız" ifadelerini kullanmıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yaşananların ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ergin Ataman'ın yanında olduğunu ifade etti.

    Bakan Bak, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Ergin Ataman, A Milli Basketbol Takımımızın başantrenörü ve ülkemizi temsil eden kıymetli bir spor insanıdır. Başarılarıyla gurur duyduğumuz ve gittiği her yerde ülkesine olan sevgisini dile getirmiş hocamızın yanındayız" cümlelerine yer verdi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow