hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Selçuk Yöntem ile Hazal Kaya buluştu! Yorum ve beğeni yağdı

    Selçuk Yöntem ile Hazal Kaya buluştu Yorum ve beğeni yağdı
    expand

    2008 - 2010 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve hala fenomen olmaya devam eden dizi Aşk-ı Memnu'da Nihal karakterini canlandıran Hazal Kaya ve Adnan karakterini canlandıran Selçuk Yöntem bir araya geldi. İkilinin karesine beğeni yağdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre ve Hazal Kaya'nın yer aldığı 'Aşk-ı Memnu, Kanal D ekranlarında yayınlandığı dönemlerde reyting rekorları kırmıştı.
     
    Halit Ziya Uşaklıgil'in eseri olan 'Aşk-ı Memnu', ilk olarak 1899-1900 yıllarında Servet-i Fünûn dergisinde seri olarak yayınlandıktan sonra, 1900'de kitap olarak yayımlandı. Kitaptan uyarlanan dizi, 2008 yılında ilk bölümüyle yayın hayatına başlamış ve 2010 yılında final yapmıştı.

    Tekrar bölümleri bile hala reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu, aradan yıllar geçmesine rağmen konuşulmaya devam ediyor. Eski bölümleriyle ve oyuncularıyla hala gündem olmaya devam dizide bu defa baba-kızı oynayan Selçuk Yöntem ile Hazal Kaya gündem oldu.

     

    Dizide "Adnan Ziyagil" karakterini canlandıran Selçuk Yöntem, eski rol arkadaşına sarıldığı kareyi sosyal medya hesabından "Her buluşmamızda sanki çekimin ilk günü gibi." notuyla paylaştı.

     

    Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran başarılı oyuncu Hazal Kaya ise hem meslektaşı hem de dostunun paylaştığı gönderiye 'Taklım' notunu düşerek kendi profilinde yayınladı.

    Selçuk Yöntem ile Hazal Kaya buluştu Yorum ve beğeni yağdı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow