hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İnci Taneleri Azem'in kızı Nehir (Sera Kutlubey) kimdir, kaç yaşında, nereli? Sera Kutlubey'in oynadığı diziler!

    İnci Taneleri Azemin kızı Nehir (Sera Kutlubey) kimdir, kaç yaşında, nereli Sera Kutlubeyin oynadığı diziler
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Ekranların sevilen dizisi İnci Taneleri'nde Azem’in (Yılmaz Erdoğan) “Nehir” karakterine hangi kadın oyuncunun hayat vereceği merak konusuydu. Dizinin başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü ve Selma Ergeç gibi isimler yer alıyor. İnci Taneleri dizisine Azem'in kızını canlandıracak olan Nehir (Sera Kutlubey) katılıyor. Peki, İnci Taneleri Azem'in kızı Nehir (Sera Kutlubey) kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Sera Kutlubey'in oynadığı diziler…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İnci Taneleri” ilk bölümünden bu yana izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. İnci Taneleri dizisi her hafta Perşembe akşamları yeni bölümleri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Kanal D’de yayınlanan dizinin ilk bölümlerinde Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı Azem, hapisteyken izini kaybettiği iki çocuğunun peşine düşmüş ve oğlu Özgür’ü (Cihan) bulmayı başarmıştı. Özgür’e başarılı oyuncu Kubilay Aka hayat verirken, Azem’in kızı Nehir’i canlandıracak oyuncu merak konusuydu.

    İnci Taneleri dizisinde Azem'in kızı Nehir Sera Kutlubey oldu. Azem’in Nehir’e kavuşacağı an seyirciler tarafından heyecanla bekleniyor. “İnci Taneleri” dizisinin oyuncu kadrosuna Sera Kutlubey’in yanı sıra başarılı oyuncu Bora Cengiz de dahil oluyor. Son olarak “Ömer” dizisi ve “Zaferin Rengi” filmiyle seyirci karşısına çıkan Cengiz, “İnci Taneleri”nde Nehir’in hayatını değiştiren nişanlısını canlandıracak.

    İnci Taneleri Azemin kızı Nehir (Sera Kutlubey) kimdir, kaç yaşında, nereli Sera Kutlubeyin oynadığı dizilerSERA KUTLUBEY KİMDİR?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sera Kutlubey, 24 Ekim 1997 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Kehribar dizisi ile yaşamış ardından Babam ve Ailesi dizisinde rol almıştır. İsimsizler dizisinde Seher karakterini canlandırmıştır. Zalim İstanbul dizisinde oynadığı cemre karakteriyle büyük beğeni toplamıştır. En son 2022-2023 yılları arasında İyilik dizisinde Damla karakterini canlandırmıştır. Sera Kutlubey, 1.65 metre boyunda, 52 kilo ve akrep burcudur. Sera Kutlubey, başarılı oyunculuğunun yanı sıra yazar kimliğiyle de adından söz ettiriyor. Oyuncunun “Plüton’un Düş’üşü” adında bir romanı bulunuyor.

    İnci Taneleri Azemin kızı Nehir (Sera Kutlubey) kimdir, kaç yaşında, nereli Sera Kutlubeyin oynadığı dizilerSERA KUTLUBEY'İN OYNADIĞI DİZİLER

    İyilik / Damla / 2022

    Hercai / Azra / 2020

    Zalim İstanbul / Cemre / 2019

    İsimsizler / Seher / 2017

    Babam ve Ailesi / Hasret / 2016

    Kehribar / Genç Leyla / 2016

    İnci Taneleri Azemin kızı Nehir (Sera Kutlubey) kimdir, kaç yaşında, nereli Sera Kutlubeyin oynadığı diziler
    SERA KUTLUBEY'İN ALDIĞI ÖDÜLLER

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri / Yılın En İyi Kadın Oyuncusu Ödülü / 2020

    Gelişim Üniversitesi / Yılın Gelecek Vadeden Yeteneği / 2017

    İBB Şehir Tiyatroları / Jüri Özel Ödülü / 2014  

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow