hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Donald Trump'ın eski avukatı mahkemede itiraf etti: Para çaldım!

    Donald Trump’ın eski avukatı olarak bilinen Michael Cohen, sus payı davasında verdiği ifadede, Trump’ın şirketinden para çaldığını itiraf etti. Trump’ın avukatı Todd Blanche ise, Cohen’in tanık olarak güvenilir olmadığını belirterek davanın düşürülmesi talebinde bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın yargılandığı sus payı davasında, eski avukatı Michael Cohen şaşırtıcı bir itirafta bulundu. Cohen, mahkemeye verdiği ifadesinde Trump’tan para çaldığını söyledi.

    Donald Trump ilişki yaşadığı yetişkin filmlerinde oynayan Stormy Daniels’a 2016 yılındaki seçimlerde, sus payı adı altında ödeme yaptığı gerekçesiyle yargılanıyor. Her duruşması ayrı bir tartışmaya neden olan davanın son duruşmasında Trump’ın eski avukatı ve sağ kolu Cohen dinlendi.

    Sus payı davasında tanık olarak duruşmada yer alan Cohen, Trump’ın avukatları tarafından çapraz sorguya tutuldu. Sorulara yanıt verirken, davanın seyrini farklı bir yöne çevirecek bir itirafta bulundu. Cohen, avukatların 'Para çaldınız mı?' sorusuna 'Evet' yanıtını verdi.

    Michael Cohen, "İkramiyedeki düşüş nedeniyle öfkeliydim. Bu yüzden, bunun kendi kendine yardım gibi olduğunu hissettim" ifadelerini kullandı.

    Cohen’in bu itirafının ardından, Trump'ın avukatı Todd Blanche tarafından davanın düşürülmesi talep edildi. Mahkeme bu kararın daha sonra verileceğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2016 yılında ilişki yaşadığı Stormy Daniels’a ödeme yapan Trump, sus payı davasını cadı avına dönüştüğünü, davanın düşürülmesi halinde, itibarını yeniden kazanacağını söyledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow