hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İDO- BUDO seferleri iptal

    İDO- BUDO seferleri iptal
    expand

    İstanbul'da lodos etkili oluyor. İstanbul deniz otobüsleri ve BUDO bazı seferlerini iptal etti. Soba ve doğalgaz zehirlenmelerine karşı dikkatli olunması istendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul'da gece saatlerinde başlayan lodos boğazda dev dalgalar oluşturdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, lodosun bugün de etkili olacağını duyurdu. 
    İstanbul Deniz Otobüsleri ve BUDO fırtına nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu. 

    Yetkililer, soba ve doğalgaz zehirlenmelerine karşı uyardı. Çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı da dikkatli olunması istendi. 

    İptal edilen seferler

    İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmesi İDO'nun saat 07:10 Bostancı- Kartal- Yalova, 07:30 Bandırma- Yenikapı- Bostancı, 08:00 Bursa- Armutlu- Yenikapı- Kadıköy, 09:00 Bursa- Yenikapı- Kadıköy ve 14:30 Yalova- Kartal deniz otobüsü seferleri ile Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi'nin bugün yapılması planlanan, saat 07:00 Mudanya- Kabataş, 08:00 Kabataş- Mudanya, 09:00 Mudanya- Kabataş, 09:30 Armutlu- Kabataş, 10:45 Kabataş- Mudanya, 12:00 Mudanya- Kabataş ve saat 12:30'daki Kabataş- Mudanya seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Akdeniz'de de lodos etkili

    Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, bölgede rüzgar kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde esecek. Yağışların Isparta ve Burdur'da kuvvetli, Antalya ve Muğla'da kuvvetli, yer yer çok şiddetli olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow